(SE Xperia Arc S) Tégla vagy nem tégla?
Üdvözletem.
Nagy marha vagyok , szögezzük le előljáróban…vagy inkább hiszékeny.Követtem egy metódust, pontról pontra,de hiába…
Sony Ericsson Xperia Arc S telefont akartam függetleníteni, Omnius progival.
Az utolsó lépésnél , vagyis a telefon adatkábelének visszacsatolása után , egy QHSUSB DLOAD nevű driver (?) probléma keletkezett, vagyis nem találta, nem tudta telepíteni a PC , a telefon sötét képernyőt produkált , majd ezentúl fagyás…Kihúztam , majd újra próbáltam , de semmi, innentől kezdve semmire sem reagált. Nagynehezen beszereztem a drivert, innentől kezdve az Omnius gyönyörűen mutatta az adatokat a telefonról,de semmi több, ezután sem tudtam semmit sem csinálni a telefonommal…
Hibába ütközöm a FLASHelésnél, a SEUS nem látja, a PC Companion nem látja , FLASHTOOL nem látja…Csak a felismerés/azonosítás működik az Omnius programmal,ezt többször is próbáltam, mindig sikerrel.
Kérdés: szakember ezt még helyrehozhatja?Valószínűsíthető hogy boot probléma van?
Tisztelettel és köszönettel: István.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!