Ha felteszem a CM11-et a mobilomra, de tegyük fel, hogy később szervizbe kell küldeni, akkor, ha csak simán Odinnal felteszem a gyári ROM-ot, akkor beveszik? Mennyi az esélye, hogy rájönnek, hogy korábban romoltam?
Figyelt kérdés
Galaxy Ace 3 LTE
A gyári ROM-ot a SamMobile-ról tölteném le. Egyébként a teló még garanciális, áprilisban vettem és még nem volt szervizben. Ami a hardvert illeti, (egyelőre) semmi baja, a szoftvert gondoltam, hogy kéne lecserélni, mert ha annyira dicsérik a CyanogenMod 11-et, akkor lehet, hogy meg kéne próbálnom.
2014. szept. 7. 12:48
11/11 A kérdező kommentje:
Majd megkérdezem, van egy szerviz, ahova mindig is vittem a Samsungaimat, ott talán megmondják, bár a múltkor megmondták, hogy a root garanciavesztéssel jár. De már nem tudom hol olvastam, de mintha lenne egy ilyen EU-s szabály, hogy a garancia a hardverre vonatkozik, tehát szoftver módosítással nem veszthetem el a garanciát, kivéve, ha maga a szoftver okolható a hardver elromlásáért. Egyébként a mobilarénán is megkérdeztem ezt, elvégre abban a topikban mindenkinek ilyen telója van, abból sokan telepítették ezt a ROM-ot, biztos van valami tapasztalatuk.
2014. szept. 11. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!