Iphone 5S-t mikor vegyek és mi a vélemény?
talán érdemes még 1 hónapot várni. elképzelhető, hogy rengeteg birka lesz, aki ismét le fogja majd cserélni az újra a mostani 5S-ét...és talán ha átmenetileg telítődik a használt piac, akkor egy kicsit lejjebb megy az áruk, de ez tényleg nagyon jó esetben párezer Ft-ot jelent.
igen, a garancia megléte az eléggé sorsfüggő, nekem idáig 2 iPhone-om volt, összesen 3 és fél évig, mindkettő már túl volt a garancia leteltén, mikor hozzám került, és tulajdonképpen nekem egyikkel sem volt semmi bajom.
meg egyébként ahogy én tapasztaltam, egy ilyen "következő szériás"(tehát ami nem az elsők között lett gyártva, hanem pár hónappal később), ott már nagyrészt ki szokták küszöbölni a gyerekbetegséges gyártási hibákat, és utána már jóformán csak a felelőtlen használója miatt romolhat el, ilyenkor meg hát lehet, van rajta garancia, de elvinnéd, közölnék veled, hogy hát ez leesett mondjuk, és azért történt benne egy belső sérülés, ami kívülről igazából tök jól eltitkolható, de benn egyértelműen látszik, hogy magától nem sérülhetne meg úgy, és máris ugrott a gari.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!