Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom gyorsabbá tenni...

Hogyan tudom gyorsabbá tenni az androidos okostelót?

Figyelt kérdés

A márkáját nem írom le, mert az kitérő lenne. A lényeg: én m@rha szinkronizáltam a rég meglévő gmail fiókomat. Hogyan tudom ezt megszüntetni?

Facebook és messenger értesítéseket ki lehet-e kapcsolni (ne kommunikáljon állandóan a teló) és ha igen, hogyan?

Clean Master-t érdemes-e letölteni?

Egyébként a kérdéseimet ez a cikk generálta:

[link]

Építő jellegű válaszokat várok, nem letolást.... köszi!

2014. szept. 6. 17:41
 1/6 anonim ***** válasza:

igazából gyorsabbá tenni nem tudod, csak ha lemondasz dolgokról

pl. visszaállítod alaphelyzetbe, az után egy darabig normálisan működik

2014. szept. 6. 17:44
 2/6 A kérdező kommentje:

Ja kihagytam: egyelőre "parkolópályás" teló. Tehát inkább netezek rajta, a telószámomat nem tudják (a régit használom, az nem okos.... :) )

Szeretnék áttérni az okosteló használatára, mert a másik is tapis, de az már szörnyű :) Napfényben nem látom a kijelzőt sem, hiába a max fényerő.

2014. szept. 6. 17:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ehhez le kell mondanom dolgokról, illetve okosabban kellene használnom ha már ő is okos :D
2014. szept. 6. 17:45
 4/6 anonim válasza:
Törölj néhány alkalmazást nekem az segített! ;)
2014. szept. 6. 18:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Lássuk a cikket:

"Ugye, hogy itt senkinek nem kell már a szájába rágnom, hogy ez miért fontos? ;)"

Csak lassabb lesz tőle, nem gyorsabb, valamint gyorsabban is fog merülni, megfelelő forrásból kell telepíteni az alkalmazásokat, a Playt használva 99%ig védve vagy, ha pedig csak ismert alkalmazást telepítel, akkor szint teljesen.

" Kapcsold ki az automatikus frissítést! "

Nyilván csak viccből készítik őket.

" Kapcsold ki az automatikus fiókszinkronizálást!"

Akkor mégis miért kell okostelefon az illetőnek?

" kezdj el rászokni – eleinte csak éjjel, aztán néha nappal is – arra, hogy használod a Repülőgépes módot. "

A telefon azért van, hogy mindig előrjenek, főleg ha nagyon fontos dolog, repülőgépes módban nem lennél elérhető.

A cikk inkább káros, mint hasznos.

2014. szept. 6. 19:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Értem, köszi!

De a szinkronizást a gmaillel én szeretném megszüntetni :)

2014. szept. 7. 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!