Iphone 4S-re rárakhatom vagy rátudom rakni az IOS 8-at?
rá tudod tenni 3 nap múlva
egy év múlva jön a következő verzió, lehet hogy még az is támogatott lesz
ezt ma még senki nem tudja csak savanyú nekik a szőlő
Igen, a 8-as frissítést biztosan megkapja még.
#3-as: ez merő találgatás, vagy ha nem, akkor oszd meg a forrást, légy szíves.
Én jobban szeretném, ha nem évente dobálnák ki a főverziókat, hanem végre úgy adnák ki az oprendszereket, ahogyan régen, vagyis nem csak a harmadik frissítés után lehet jól használható rendszernek nevezni. Ha jövőre nem lesz iOS9, de lesz 8.5, abban nagyobb bizalmam lenne. A 7-es frissítést én nagyon vártam, örültem, hogy a 4-esen is lesz, aztán kaptam 7.1-ig egy alsó-középkategóriás Android készüléknek megfelelő felhasználói élményt... Nehogy a 4s-en is ez legyen, szóval csak óvatosan, ne cuppanj rá az első között a frissítésre.
"#3-as: ez merő találgatás, vagy ha nem, akkor oszd meg a forrást, légy szíves."
légy szíves oszd meg te a forrást ahol azt írták hogy nem kapja meg az ios9-et, köszi
Nem áll a kérdésed, én ugyanis nem mondtam, hogy nem kapja meg. Te viszont azt mondtad, hogy megkapja. :-) Akkor kinek kell bizonyítania bármit is?
(nem szoktam ilyenbe belemenni, elnézést a kérdezőtől, de túl magasan volt a labda)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!