Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire lehet nyomon kovetni...

Mennyire lehet nyomon kovetni egy olyan telefont amelyiken az illeto nem hasznal internetet?

Figyelt kérdés
2014. szept. 6. 14:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Mész az illető után , mint egy utánfutó.
2014. szept. 6. 14:29
 2/10 A kérdező kommentje:

:)))))))))))) oke ,hat ez nehezkes

s ugy nem lehet h felhiv engem ,en pedig felveszem neki a telefont,ilyen esetben nem tudja feltorni a telefonom? nem latja a dolgaimat?

2014. szept. 6. 15:03
 3/10 A kérdező kommentje:
Azert kerdezem,mert valaki zaklat ,s veletlenul felvettem neki a telefont. Ma mar annyi fele ilyen program van,s nem ertek az ilyesmihez .
2014. szept. 6. 15:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Jaaah erre én is kíváncsi lennék,hogy hogy tudják mindig hogy hol vagyok?
2014. szept. 6. 15:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Semennyire.
2014. szept. 6. 15:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Azzal, hogy felvetted a telefont, még nem tudja a hívó, hogy hol vagy.
2014. szept. 6. 22:04
 7/10 A kérdező kommentje:
de nem tudja igy kideriteni az IP cimet a telefonomnak? s nem tud "bemaszni" a telefonomba ?
2014. szept. 7. 12:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Milyen IP címet, amikor magad írtad, nincs net a telón?

Mégis, hogyan mászna bele a telefonodba?

2014. szept. 7. 15:02
 9/10 A kérdező kommentje:
hat mivel ki lehet deriteni h hol tartozkodik az illeto szemely,ezert gondoltam h lehetseges.akkor megnyugodhatok h egy hivassal nem tud csinalni semmit ha felveszem veletlenul
2014. szept. 7. 22:58
 10/10 anonim ***** válasza:
A telefon arra való, vagy te hívsz valakit, vagy téged hívnak. Megvan az az előnye, ha nemszeretem valaki hívott, kinyomod és kész. Nem fog ezzel semmit megtudni a telefonod adataiból.
2014. szept. 7. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!