Nicorette_1312 kérdése:
Mi a véleményetek a Huawei Ascend Mate telefonról?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy ilyen telefont venni, de nwm tudom nagyon fagy-e, vagy lassú-e vagy hogy megbánnám-e. Elsősorban Ascend Mate tulajok véleményére vagyok kíváncsi. Elvileg jobban a Samsung Galaxy S3-nál. Akkor csak nem lehet rossz telefon. Nagyon beleszerettem külsőre, meg amiket olvastam róla, de nem tudom milyen telefon, jól össze van-e szerelve (nem lötyögnek-e a gombok)... Ilyesmikre vagyok kíváncsi.2014. szept. 6. 07:19
1/1 anonim válasza:
nekem az van. imádom. HD képernyő, gyors, nem fagy le. Eddig nem volt vele negatív tapasztalat. Ja és 2giga a memója így nem fogy el, mint az 1gigásoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!