Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés
nem igazán vagyok képben mik vannak mert mindig újul és nem is érdekelt eddig csak a 5 éves telóm aksija kezdi megadni magát ezért lehet nem ártana egy új tudtok linkelni olyan telefonokat amik ezeknek megfelelnek? érintős(ezt lehet felesleges volt írni) legyen jó kamerája ,legyen okos telefon ,nem szeretem a lekerekített szélűt mert ormótlannak találom árban legyen minél olcsóbb 20 ezer körül 16,l

2014. szept. 5. 21:51
 1/2 anonim válasza:

[link]

Ez lekerekített szélű, és a kamerája sem valami nagy durranás, de ilyen árban tényleg nem kapsz jobbat.

2014. szept. 5. 22:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Igaz a legolcsóbb helyen is 21330 Ft, de én a Nokia Lumia 520-at tudom ajánlani. Közel 1 éve használom és nagyon szeretem, főleg a nemrég megjelent win 8.1 frissítés óta. :)
2014. szept. 5. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!