Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 5S-t szeretnék rendelni...

-smn- kérdése:

IPhone 5S-t szeretnék rendelni a B-tel webshopból, de bizonytalan vagyok. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Erről lenne szó:

[link]

Elég olcsónak tűnik, ezért rákérdeztem emailben, hogy gyári bontatlan-e a készülék, van-e rá apple garancia, vannak-e tartozékok, és minden kérdésre pozitív választ kaptam. Emellett a bolt is elég jó értékelésekkel rendelkezik.

Mégsem vagyok 100%-ig biztos a dolgomban, ezért érdekelne olyanok véleménye, akiknek már volt dolga konkrétan ezzel a bolttal.

Mire kellene odafigyelnem? Mit nem vettem észre? Hol lehet átverés?

Előre is köszönöm mindenkinek.

2014. szept. 5. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem szürkeimportos, vagy pár napon belül le lenne tiltva. Olcsón nem kapsz csúcsmodell iPhone-t ezt meg kell értened!
2014. szept. 5. 16:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez mérlenne szürkeimportos?

Már nem azért de 175mióta olcsó egy 16gb-osért.

Emag-on is a 16gb ilyen árba fut pedig az nem "szürke importos" oldal.

Nemértem ami iPhone 200.000alatt van arra miért irják hogy hamis meg letilják meg stb...

32gbos is 200.000ért meg 2150.000ért már láttam :)

Sztem rendeld meg nyugodtan.

De te tudod, viszont én megrendelném.

[link]

2014. szept. 5. 18:07
 3/6 anonim ***** válasza:
215.000 xd elirtam xd
2014. szept. 5. 18:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A B-tel korrekt cég, nem az a két évig működő aluljárós arab fajta.
2014. szept. 5. 18:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnálom, igazatok lehet, de amióta egyszer csúnyán átb*sztaknsemmiben sem merek hinni.
2014. szept. 5. 20:37
 6/6 anonim ***** válasza:
érthető :)
2014. szept. 5. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!