Hogyan tudom használni az iCloudot?
Egyszerűen nem értem, hova és hol tudom megnézni a képeket amiket elvileg feltölt a telefonom. Valaki eltudná nekem ezt magyarázni? Már régóta van iphone-om, de eddig ezt nem használtam
(lehet gond hogy szőke vagyok:)
beállításokban icloud-ot bekapcsoltad?
más apple eszközről be kell lépned ugyanabba a fiókba mint a telefon, és elkezdik szinkronizálni a tartalmakat
másodikat biztos nagyon sok hozzáértő szavazhatta le. jelen fogmájában az iCloud csak tárol...az igazi célját sem tudja megtartani, hogy egy esetleges visszaállítás után a feltöltött képeket visszatöltse a telefonra...egyetlen elérhetőségi mód van a képeinkre, ha letöltjük az iCloud vezérlőpultot, és a gépünkre tudjuk szinkronizálni...
majd most, az iOS 8-tól változik át iCloud Drive-á, ami már egy teljesértékű, menedzselhető felhőszolgáltatás lesz.
icloud-on belül be van kapcsolva minden, pl fotoknál csak a fotostream, fotomegosztás nem.
Mást hirtelen nem találok ami ki lenne kapcsolva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!