+49-es szamon hivtak. Mi lehet?
Figyelt kérdés
Csinaltam Vibert , es utana hivot 3 kulobozo +49es Nemet szam , mind lenyomtam . Lehet belole problems?#hívószám #elodizetes
2014. szept. 2. 21:26
1/7 anonim válasza:
Max. nem fogod tudni aktiválni a vibert :) Hagyd csörögni, a Viber majd intézi a dolgát... :D
2/7 A kérdező kommentje:
Igy hogy lenyomtam , nem lehet problema a szamlaval?
2014. szept. 2. 21:40
3/7 Koplárovics Béci válasza:
Ha felveszed és beszélsz rajta egy órát akkor sem. Egy idióta félrevezetése az, hogy hívnak, felveszed és hatmillió lesz a telefonszámlád.
4/7 A kérdező kommentje:
Ok ertem , de azert inkabb nem veszem fel
Viberrol tudjak meg a szamom , meet ez pont utana jott mikor megcsinaltam
2014. szept. 2. 21:44
5/7 A kérdező kommentje:
Viberrol tudtak meg a szamom?
2014. szept. 2. 21:45
6/7 anonim válasza:
Ki??? A viber szervere hívta fel a számod, hogy ellenőrizze, valóban a te telefonszámod az a szám, amit megadtál...
Nem "megtudták" a telefonszámod, hanem TE adtad meg.
Sőt, továbbmegyek, a Viber az aktiváláskor kiírta, hogy mi fog történni, hogy egy hívással ellenőrzik a telefonszámod...
Az, hogy olvasni nem tudsz/akarsz, de rettegsz a jajjmileszhoaxoktól pedig pont azt jelzi, hogy az emberi hülyeség határtalan :(
7/7 anonim válasza:
Te agyoniskolázott, az a VIBER automatikus hívása. Nem kell csinálnod semmit, az aktiválja majd önmagát. Amúgy meg ha téged hívnak, akkor nem lehet plusz tarifád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!