Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Y szoftverfriss...

Samsung Galaxy Y szoftverfrissítés tud segíteni valaki? lenne nagyon pls.

Figyelt kérdés
Valaki tud segíteni?...szóval letöltöttem a KIES-t és csatlakozott is a telóm minden oké viszont nem tudom hogyan tovább ,nem tudom hogy mit csináljak tovább ahozz hogy megtaláljam hogy hogyan kell szoftverfrissítést csinálni.Valaki légyszi sekítsen már nagyon rég próbálkozom de sehogy nem megy:( kezdem feladni...

2014. szept. 2. 20:37
 1/2 A kérdező kommentje:
még annyit elfelejtettem hogy ha valaki van olyan kedves leírni nekem hosszadalmasan hogy én is megértsem vagy esetleg vidit csinálni amit vagy privátba(ha lehet) elküld vagy felrakja MAGYARUL a youtubra azt nagyon nagyon megköszöném!!
2014. szept. 2. 20:47
 2/2 anonim ***** válasza:
59%
Ha 2.3.x Android van rajta akkor azt nem tudod tovább frissíteni.Főzött romot lehet max rá tenni de azt ennyi tudással meg hozzáértéssel te inkább ne csináld.
2014. szept. 2. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!