Melyik jobb Sony Xperia SP LTE vagy Samsung Galaxy S3 LTE?
Figyelt kérdés
Sony SP met szeretném cserélni S3 ra és a kérdés az lenne hogy jobban járnék ha maradnék a SONY nál vagy jobb a Samsung mint tudásban,gyorsaságban?2014. szept. 2. 19:41
12/20 anonim válasza:
:D ja erősebb.. sok okos.
S3 LTE-ben 2GB ram van az SP-ben fele.
SP 2 mag 1,7 GHZ , S3LTE 4*1,4ghz
Mérföldekkel jobb az S3 LTE
13/20 A kérdező kommentje:
Most már én is rájöttem hogy az SP sokkal erősebb mint az S3 LTE igaz 4 magos de viszont az SP ben lévő 2 mag lealázza azt a 4 magot . Köszönöm a válaszokat :)
2014. szept. 4. 00:57
14/20 anonim válasza:
Hihetetlen. Az spnek már csak a rendszer futtatásával is gondjai vannak.
15/20 anonim válasza:
Nem beszélve a fakó,szürkés TFT kijelzöröl meg az állandó rendszerhiba üzenetekröl amivel az SP rendelkezik.
16/20 anonim válasza:
Te már csak tudod.Biztos sp-d van....Olvasottak alapján semmit nem lehet eldönteni.És igen.A Krait magok sokkal erősebbek,illetve az Adreno 320 is erősebb gpu, mint a Mali 400MP4.Jóval elősebb....
17/20 anonim válasza:
Neked meg biztos S3-ad van hogy ennyire biztosan tudod az OLVASOTTAK alapján hogy erősebb az SP.:D
18/20 anonim válasza:
Igen haver.S3-ról váltottam sp-re.
20/20 anonim válasza:
xd omg ilyen embert :D s3-ről sp-re
barátnőmnek xperia sp-je van és valami baj állandóan van vele. Volt hogy beakadt, volt hogy kompletten lefagyott.. Akkut nem lehet kivenni, be kell nyomni egy kis gombot amitől újraindul.. Az Sp egy hihetetlen koncepció lett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!