Létezik, hogy androidon nincs magyar nyelvű menü?
Figyelt kérdés
Egy HTC készüléket néztem ki magamnak és azt mondták, hogy nincs benne egyáltalán magyar nyelv.
Ez tényleg így van, hogy egy androidos telefonban nincs magyar nyelv? Lehet, hogy valami ázsiai cucc van rajta azért nincs? Ha a gyártó adott ki hozzá hivatalos magyar nyelvvel rendelkezőt is és azt rátetetném (én s*gg vagyok hozzá) akkor a garancia elméletileg megmaradna?
2014. szept. 2. 18:41
11/12 anonim válasza:
Lehet, hogy gyengebb konfig picit, de egy gyorsabb es jobb telo lenne hasonlo arban a Nexus 4, amiben ugye magyar menu is van.
12/12 A kérdező kommentje:
Lehet bennem van a hiba de Én 5 col alá nem mennék most is 5,3as amit használok.
2014. szept. 2. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!