Miért nem tudok custom romot telepíteni Samsung Galaxy S készülékemre?
Próbáltam elég sok custom romot telepíteni, de egyikkel se volt hajlandó bootolni.
Felraktam rá a CWM Recovery-t, wipe-oltam mindent ahogy a leírások szóltak. Amikor kiválasztottam a zip fájl CWM Recoveryben, hogy telepítse a rom-ot, 1-2 másodperc múlva a telefon újraindul. Esetenként kijön a Cyanogene mod logója, de utána fekete kép. Érdekes hogy a 2gomb ledje világít ha megnyomom a menü gombot.
Sokszor ezek után a recovery se jön be többet. Download mode természetesen jó, és újra tudom rakni a gyári rommal.
Egyértelműen a Te készülékedre van a ROM??
Kizárólag az jó (olykor az se)!
Akkor 1-el előrébb!
Biztos, hogy a CWM Recovery ehhez a készülékhez és EHHEZ ROMhoz jó?
A telefon flash memóriája, mint egy vincseszteren partizionálva de több részre.
Ezekre a részekre kerülnek telepítéskor a különböző részek.
Ha a custom ROM adott része nagyobb méretű, mint a neki partizionált rész "túlfutna" rajta, és onna nkezdve semmi nem fog működni.
Én is akartam telepíteni jóval nagyobb méretű romot, bele is fulladtam.
A régebbi készülékemhez volt olyan támogatottság, hogy át tudtam partizionálni a flasht olyan méretűre, hogy tudta fogadni a romot.
Az újabbnál nem volt rá szükség (kínából vettem, de bő támogatottsága van ennek is, csak hozzá van vagy 30 custom )rom, mert a kínai appok kigyomlálásával bőven maradt helyem arra, hogy egy custom ROMba beletegyem saját alkalmazásaimat egészen addig, amíg a hely engedte.
Így akár gyári visszaállításkor helyből rakja fel ezeket, hiszen a rom része, de érdekes, van amit így nem hajlandó felrakni. Azt akkor kiszedem, rakok helyette valami mást, ami kikerült, az meg simán kerül majd telepítésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!