Szerintetek nem gáz ha Iphone 5s-t kapok 14. születésnapomra? 13/Lány (TÖBBI LENT)!
Első vagyok.
Az irigy nem biztos, hogy mond is valamit, csak látványosan elkerül, stb.
Nem bántásból: természetesen az én mobilomon is van kamera, szükségből,és ha a témának elég, használom is, de fényképeket, sokkal jobbakat, jóval több beállítási lehetőséggel, akár 30000 Ft-os géppel is csinálok.
Sok sikert hozzá, és én nem irigylem Tőled.
14 éves
Fotózás
lol
eltudom képzelni hogy az a tipikus 14éves elkényesztetett kis csitri vagy, akinek megy a pózolás kitolt s*ggel, csücsöritéssel, flegma fejjel+ google idézet, hogy te mekkora genius vagy hogy ilyet irsz a képedhez, ha meg fokozni szeretnéd akár egy angol szöveget irsz alá.És hát huu iPhone van a kis pics*nak amit apuci fizetett a szaftos fizetéséből haha XD És ne gyere a irigy dumával, mert nemvagyok az, mert 2hét és meglessz nekem is a i5Sem amit SAJÁT PÉNZBŐL veszek.
Csak leirtam hogy milyen tipus lehetsz nagyjábol, és ahogy előttem irták fogalmad sincs a pénz értékéről.XDD
utolsó: Neki mind1 milyen árban van, lehet 100.000 vagy akár a duplája. Lényeg h iPhone és szülők zsebéből megy, szval annyit költ rá, mint te a kólára, mikor én meghivlak.
Semmit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!