Androidos telefon miért nem frissíthető a legújabb Android-verziójú szoftverre?
Ha frissebbet akarsz, akkor custum romot kell telepíts rá:
Még a Z-mre sem jött ki a 4.4.4, pedig az még meg fogja kapni.
SP sem kap már elvileg 4.4.2-t sem.
Nézőpont kérdése.
Én spec lexarom az emberek véleményét, azért vettem egy Xperia Z-t, mert én az okostelefon képességeit maximálisan kihasználom, szabadidőben, munkában, nem FB és nem játék a lényeg, de sok más fontos dologban legalább 50%-ban kiváltottam vele a pc előtt töltendő időt. Még ezzel a relative felső kategóriás jószággal is van azért pár pont, ahol már többet várnék a telefonomtól, azt csak újabb, gyorsabb, még több funkciós hardverrel és szoftverrel lehet elérni. Azok az újabb szoftverek meg persze a régebbi készülékeken nem vagy szenvedve fognak futni.
Persze, a fejlődésnek sok téren van parasztvakító marketing-tartalma, de azért nem csak erről szól a dolog. a fejlődő kínálattal fejlődnek az igények is.
Nem értek egyet azokkal a jajgatókkal, akik egyfolytában azzal jönnek, hogy okostelefonok előtt is volt élet. Az autó, repülő feltalálása előtt is volt élet. De megnézem, mennyire örülne, ha ezek helyett ma ekhós szekérrel kellene melóba járnia vagy szamárkordéval jönne érte a mentős.
Nem csak azt a pár trendb*zit kel nézni, aki apucitól sikítva kisírja a kétszáz ropis okostelót csak hogy villoghasson, aztán meg csak játékra meg közösségi oldalakra használja.
Egy eszköz attól még nem rossz, hogy buta ember bután használja.
Csak pár példát sorolnék a telómon használt (nagyon gyakran használt) appok közül:
Gmail, természetesen
Google Drive
TeamViewer
CamScanner
Autocad 360
Olive Office
IGO
SuperBeam
Wifi File Transfer
Samba
Paragon
QR reader
Vibration Meter
Google Goggles
Fordítóprogik
3 Axis Magnetic Field Monitor
Szórakozás:
VLC Player
Poweramp
Edjing
Soundhound
Cool Reader
EBook Reader
MicroTorrent
Na próbálja meg ezt mind valaki egy közép-alsó kategóriás telón.
Kell az a fejlődés.
Csak tudni kell okosan használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!