Frissítsem Sony Xperia SP telefonom 12.1. A. 0.266 verzióra?
2 napja van meg az új telefonom. Tegnap este felajánlotta, hogy frissíthetem erre, de olvastam olyanról, hogy hibás az új verzió, aztán, hogy javították, stb. Ez most már a javított? Telepíthetem? Nem lesz hibás?
Én azt tartanám logikusnak, hogy a régi hibás verziót nem ajánlja már fel, de ki tudja.
Ha nem ez a jó, akkor mire frissítsem?
Köszönöm a válaszokat!
Értem, azért várom mások tapasztalatait, véleményét a dologgal kapcsolatban.
Ha végül úgy döntök, hogy hagyom így, akkor hogyan tüntessem el ezt a felajánlást, mert folyton kint van felül az információ sávban...
Független, Telenor, T-kom, Vodafone?
Mert a szolgáltatók is belekotorásznak a frissítésekben, nem mindegyikkel van gond.
Tény, hogy a 4.3 némelyik esetben SP-n akad, de tudtommal a gyári függetlenek módosítatlan rom-ja nem bugos.
A márkasoviniszták sommás és ezért sosem megalapozott véleményét meg xard le magasról.
A 4.3 funkciók szempontjából mindenképpen jobb annál a 4.1-nél vagy 4.2-nél, amivel vetted.
Frissíteni mindenképpen érdemes, ha van is vele gond, úgyis jönnek majd a bugfixek.
A Z-men a 4.4 frissítéssel nem voltam elégedett, még nem tökéletes a bugmentesség.
Én kicseréltem az Existenz főzött 4.4.2-re, most tökéletes.
Igazából 12.1.A.1.207-re kellene frissíteni, mivel az a legújabb hivatalos rá. Nekem nincs vele gondom, nem akad meg ilyenek.
9mm szerint csak a Samsung van a világon, tehát Sony témában teljesen inkompetens.
:D
Ha pc-n frissítem, gondolom ki lehet ezt választani, mert telefonon jelenleg ezt az egyet ajánlja fel.
És köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!