Mi a neve annak az androidos alkalmazásnak, ami megmutatja a falban lévő vezetékeket?
Tutira van ilyen, mert hallottam már, hogy többen is használják pl fúrásnál, csak nem ugrik be a neve, így nem tudok rákeresni.
Több félét is megköszönnék, ill. ha van tapasztalat, akkor véleményeket is, hogy melyik milyen.
Ha a Playen bedobod keresőszónak a "magnet", "EM", "metal" keresőszavakat, mazsolázhatsz, van választék rendesen.
Én a "3 Axis magnetic field monitor"-t használom, nem csak vezeték kimutatására, de a háztartási eszközök em-es terének ellenőrzésére is alkalmas. Sima fémdetektornak is jó, de csak 2-3 cm-ről.
köszi, de tényleg, ez lenne a következő kérdés, hogy aki használja, mi a tapasztalata, a falban milyen mélységig érzékeli a fémet? ha csak 2-3 cm, akkor ugye nem merek 5 cm mélyre fúrni ...
erről tudtok vmit?
na jó .... ez egy rossz vicc :(
letöltöttem pontosan 10 félét, és egyik gagyibb mint a másik. az egyik a teraszon mutatja a legmagasabb értéket, a másik meg csak akkor jelez ha rá teszem a fémre de fél centire már semmi. úgyhogy akkor erről ennyit, hát így aztán tuti nem merek ez alapján a falba fúrni ... hogy a rák enné meg !!!!!!!!!
akkor még egy kérdés:
esetleg konkrétan egy olyan típus amit valaki használ is és esküszik rá?
A telóban a fémet ugyanazzal a szenzorral érzékeli, mint az elektromágneses mezőket, természetesen ennek megfelelően a kettő bezavarja egymást. Sosem lesz pontos.
Ehhez kénytelen leszel célszerszámot venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!