Iphone 5S, kékké váló kijelző, újraindulás, mitől van?
Ugye milyen megbízható,vírus-fagyás meg anyámkínja mentes ez az iOS?:)
Nem tudsz vele mit kezdeni csak szervizbe vinni.Persze utána sem lesz 100% hogy tökéletesen fog működni úgy hogy tanácsolom hogy add el és vegyél egy jobb telefont.
Semmi JB, és egyéb varázslat nincs vele? Csinálj egy restore-t, aztán ha azután is előfordul, vidd szervizbe, mert ez nem normális.
#3: tudod, az a különbség, hogy itt ez esemény, nem pedig a szokásos ügymenet része:)
igen, én is bírom ezt a hozzáállást, mint amikor a dögre a legyek, jönnek az iPhone-hibás kérdésekre, és egyből kritizálnak :D androidnál meg ez nincs így, mert ott mindennapos...én sose írok ilyesmit androidos kérdésre, csak elgondolkozok rajta, hogy min csodálkozhat a kérdező...:D
kérdésre a válasz az, hogy kivételesen tényleg az Apple szúrta el, 64 bites proci miatt van...azon én is csodálkozok, hogy még mindig nincs megoldva, hiszen ez a "kékhalálos" dolog már megjelenés óta így megy...restore-al lehet próbálkozni, hátha...ha nem, akkor bizakodjunk, hogy iOS 8 majd megoldja...ha minden jól megy, akkor 9-én elérhetővé is teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!