Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5S, kékké váló kijelző,...

Iphone 5S, kékké váló kijelző, újraindulás, mitől van?

Figyelt kérdés
Mióta a felajánlott frissítést megtettem azóta csinálja néha , mitől lehet? Es mit kezdjek vele ? Egy hónapos készülék .
2014. aug. 31. 18:01
 1/9 anonim ***** válasza:
szerviz
2014. aug. 31. 18:04
 2/9 anonim válasza:
40%
vegyél valami normális telefont...
2014. aug. 31. 18:06
 3/9 anonim ***** válasza:

Ugye milyen megbízható,vírus-fagyás meg anyámkínja mentes ez az iOS?:)

Nem tudsz vele mit kezdeni csak szervizbe vinni.Persze utána sem lesz 100% hogy tökéletesen fog működni úgy hogy tanácsolom hogy add el és vegyél egy jobb telefont.

2014. aug. 31. 18:52
 4/9 anonim ***** válasza:

Semmi JB, és egyéb varázslat nincs vele? Csinálj egy restore-t, aztán ha azután is előfordul, vidd szervizbe, mert ez nem normális.

#3: tudod, az a különbség, hogy itt ez esemény, nem pedig a szokásos ügymenet része:)

2014. aug. 31. 19:00
 5/9 anonim ***** válasza:

igen, én is bírom ezt a hozzáállást, mint amikor a dögre a legyek, jönnek az iPhone-hibás kérdésekre, és egyből kritizálnak :D androidnál meg ez nincs így, mert ott mindennapos...én sose írok ilyesmit androidos kérdésre, csak elgondolkozok rajta, hogy min csodálkozhat a kérdező...:D

kérdésre a válasz az, hogy kivételesen tényleg az Apple szúrta el, 64 bites proci miatt van...azon én is csodálkozok, hogy még mindig nincs megoldva, hiszen ez a "kékhalálos" dolog már megjelenés óta így megy...restore-al lehet próbálkozni, hátha...ha nem, akkor bizakodjunk, hogy iOS 8 majd megoldja...ha minden jól megy, akkor 9-én elérhetővé is teszik.

2014. aug. 31. 19:12
 6/9 anonim ***** válasza:
#5: (magyarországi) megjelenés óta 5s-em van. Ezt a hibát hivatalosan a 7.0.3-ban javították, és azóta nem is fordult elő nálam, 7.1 óta semmi probléma nincs a stabilitással. Mivel a kérdező írta, hogy frissített, emiatt kétlem, hogy erről lenne szó, inkább valami az ő készülékével nem kerek.
2014. aug. 31. 19:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Restoreal ugye a képek nem vesznek el a telefonról ? Lehet buta kérdés de nem vagyok nagy telefon szakértő :/ köszönöm az értelmes válaszokat :) megválni nem szeretnek tőle , inkább orvosolnám a dolgot . Minden további tippet szívesen fogadok . Szervizbe munkámból adódóan a heten nem tudom vinni :(
2014. aug. 31. 20:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Restore-ral gyári állapotba kerül a telefon. Ha be van kapcsolva az iCloud backup képekre, akkor a felhőbe menti ezeket is (videókat viszont nem), így restore után ha a backupból visszaállítást választod, vissza fogja tölteni. Azonban biztosabb, ha külön is lemented ezeket.
2014. aug. 31. 20:08
 9/9 anonim ***** válasza:
jah értem. hát amúgy igen, biztosabb, ha külön mented, én még sajnos nem tapasztaltam visszatöltésnél, hogy a képeket is visszatöltötte volna...ami azért vicc, na de ha már iOS8, akkor ugye mostmár jön az iCloud Drive, talán ez már jobban hozzáférhetővé teszi a képeket...én mondjuk egy ideje a OneDrive-ot használom, amióta beletették az automatikus szinkronizálást iOS-en is. 5ös voltam :)
2014. aug. 31. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!