A Samsung s5230-as telefon király?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok ,minden érdekel2010. jan. 17. 11:49
1/2 anonim válasza:
nekem pont az van..és nagyon jó telefon fél éve van meg és még mindig jó pedig egyszer véletlenül kiesett a kezemből és nincs semmi baja.az érintője is király.am...az unokanővéremnek lg érintőse van és 1 hónapja van meg neki és már most szarakszik az érintője.az enyémnek a samsungnak nincs semmi baja..nagyon jó sztem...és okos is
2/2 anonim válasza:
Nekem is ilyen van (de már nem sokáig). Az érintője tényleg elég strapabíró kb 10x ejtettem le betonra és algi karcos, sőt mikor használod, az erős fényének hála nem is látszanak a karcok! A zenelejáccó, fényképező duó jóól funkcionál. A játékok Rosszak!!! nem tudom miért.
Ha első érintős teló, akkor nyugodtan ajánlom, viszont ha már vold dolgod nokiával, vagy jobb minőségű LG-kel, akkor a Samsungok észrevehetően lassabbak sajnos! ELSŐ ÉRINTŐS TELÓNAK JÓ! MB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!