Androidra kell vírusírtó?
Figyelt kérdés
Ha kell akkor milyen. Vagy felesleges rá?2014. aug. 31. 09:42
1/8 anonim válasza:
Én olvastam róla egy cikket, hogy egyre több a Ciber támadás az androidos készülékek ellen, mivel az Androidot használó okostelók és tabletek szerepe felértékelődött... én múltkor le is töltöttem az Avastot, de az igen lelassította a rendszert. A legjobb szerintem a Zoner, nálam már kapott el vírusos appot. Persze azt mondják, hogy a Google Play webáruházban nincsenek vírusos alkalmazások, mégis onnan töltöttem le egy vírusos appot...
3/8 anonim válasza:
Szerintem megéri telepíteni és kipróbálni ha meg semmi haszna akkor bármikor törölheted.
4/8 anonim válasza:
Igen is kell androidra vírusíró!Nekem jelenleg a McAfee Mobile Security van telepítve és nagyon meg vagyok vele elégedve.Nagyon jó és nem lassít be :)
5/8 anonim válasza:
3 éve androidozok és teljesen felesleges rá ilyesmi.Kezdetben nekem is volt de csak a RAM-ot,az akut,meg a tárhelyet zabálta fel.Amióta nincs nincsenek ilyen problémáim.Vírussal én még Androidon nem találkoztam.
6/8 anonim válasza:
kötelező a vírusírtó androidra, apple-re nem kell mert ott nincs vírus, de androidra van sok, nekem is volt, a hitelkártyámról vett le több kis részletben 30 eurot, mondjuk visszaadta a bank de jobb elkerülni az ilyet
7/8 anonim válasza:
Teljesen felesleges.
Legjobb vírusirtó az értelmes felhasználó. Gond azzal, hogy ebből kevés van, viszont a buta felhasználó is nehezen tud vírust szerezni Androidon.
Android működési elve teljesen más, mint egy Windows-os PC-nek, így jóval nehezebb vírust kapni rá.
A vírusirtók így nem csak hogy feleslegesek, kifejezetten károsak. Csak az erőforrást foglalják, így be is lassíthatják a telefont (bár egy erős telefonon nem fog megérződni), ezen kívül az aksit is jobban meríti, hisz plusz egy alkalmazás, ami folyamatosan fut a háttérben.
8/8 anonim válasza:
Én a 360 Security-t, és a TrustGo-t használom. Szerintem ezek a legjobbak, illetve talán még az AVG.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!