Samsung galaxy s5 vagy Iphone 5s? Vagy samsung galax s4 vagy I phone 5c?
Melyik a jobb?
Eddig samsung galaxy s4-em volt és nagyon szerettem, de össze törtem és teljesen tönkre ment. Gondoltam, hogy veszek egy újat de nem tudom melyiket.
Sok embernek I phone van, de csak a divat miatt ? Vagy mert tényleg többet tud ? Könnyebb rá zenét rakni ?
Tudtok érveket mondani ? ( van I padem , de nem tudom eldönteni hogy melyik a jobb márka.
Előre is köszi. :)
Ez felhasználótól függ.
Stabil,fagyás/akadás mentes kell akkor iphone,
Jol optimalizált? Iphone
Viszont nemtudod ugy testre szabni mint pl az S5-öt vagy más androidos telefont.
Sok helyen is olvastam hogy az S5 ujjlenyomatolvasója gagyi, még az Iphoné szinte tökéletes.
A képernyő méret esetleg? Mert ha nagy kell, az iphone nem neked való, ha csak nemszoktatod rá magad.
S4 után sztem kicsi lenne a 4" , de te tudod.
Ha nekem kéne a 4telefon közül döntenem én mindenképp az Iphone 5S-t venném.
Már csak az iPad miatt is, ugyebár könnyeb fájlokat küldeni iphonera mivel kompatibilis. vagy forditva.
Nem könnyeb rá a zene, mert samsungot rádugod a gépre, ráhúzod a zenét és kész.
Iphonnál iTunes kell hogy rakhass rá mp3-at , amit aztán szinkronizálsz stb...
De bocsi a sok rizsa miatt.
De az ÉN VÉLEMÉNYEM az iPhone 5S
A 5C gyengébb harverilag(nem veszed észre) Műanyag ház, meg sztem csunya is, viszont olcsóbb.
IPHONE 5S.
:)
1-2 évig müködnek az iPhonok?
Ahoz képest haveromnak 3éves iPhone 4S-e van , és eddig szervizbe sem volt pedig már ejtette is el.
És mai napig nem akad nem fagy.
Másik ismerősömnek az samu s3-as 1év után elkezdett fagyni, akadni,ujraindulni.
Akkor melyik is birja 1-2évig???
#5 Képzelem hogy vigyázhatott rá....
Kedves kérdező: Tudom hogy nincs a listában, de én még a Sony Z2-es modelljét megnézném a helyedben, mégpedig azért mert Hardveres szempontból a másik kettő megnézheti magát mellette, és a rendszer ugyan az iPhone-on a verhetetlen (iOS), de azért a Sony-é még letudja gyűrni a Samsungot ebből a szempontból.
Én emellett érvelek, a Samsungot nem szeretem mert rossz tapasztalatok fűznek hozzá (lehet hogy hibás modellt fogtam ki). Viszont az S5 ujjlenyomatolvasója tényleg csúnyán elmarad az iPhone-é mellett. Csak egy irányból ismeri fel az ujjad, és pontosan a közepén kell lehúznod és pont merőlegesen a gombra.
Amúgy ha amolyan üzletember típus vagy, akkor mindenképpen az iPhone-t ajánlom, ha pedig fiatalabb "menőő srác" (már bocs') akkor inkább egy androidot: Samsung, Sony, LG stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!