Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Windows Phone-hoz is van sok...

Windows Phone-hoz is van sok ingyenesen letölthető hasznos, szórakoztató alkalmazás, mint Androidhoz?

Figyelt kérdés
Bocs, ha buta kérdést tettem fel, de még nem volt WP-s telefonom. Most viszont gondolkozom egy Nokia Lumia 925-ösön. Az Androidot is nagyon megszerettem, de a mostani telefonom már lassan 3 éves lesz, ma már messze nem egy csúcs hardver, lassú, kevés a memóriája, stb.
2014. aug. 30. 20:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Egyébként nekem a 925-ösben az anyaghasználat nagyon tetszik. Nemrég az egyik szolgálató üzletében tapiztam egy bemutató készüléket. Tetszik, hogy olyan fém hatású az egész burkolat és a kijelző is nagyon szép, igényes. Ehhez képest pl egy 630-as olyan bumszli formájú, kemény kopogós műanyag burkolatú "szappantartó".

Már gondolkoztam rajta, hogy a mostani droidos telefonomat le kéne cseréni. Komolyabb igénybevételkor már akadozik és van pár alkalmazás, amivel már nem kompatibilis sajnos és állandóan rinyál hogy kevés a memóriája.

Ezt a 925-öst már 75-ért is lehet kapni kártyafüggetlenül. Ennyit talán megér...

2014. aug. 31. 15:27
 12/12 anonim ***** válasza:
az első válaszoló nézze meg, hogy mikor a droid rendszer annyi idős volt, mint most a WP mennyi app volt rá és rájön, hogy a Windows Phone nagyobb ütemben fejlődik.
2014. szept. 1. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!