Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » S5230-ra lehet javás játékokat...

S5230-ra lehet javás játékokat tenni?

Figyelt kérdés
Nagyon sok kérdésben láttam hogy a válaszolók egyik fele azt állítja hogy lehet a másik meg hogy nem. Olyanokat kérdeznék akiknek ilyen telőjuk van és hogy tudtak e olyan *.jar játékokat rátelepíteni net nélkül, tehát usb kábellel átrakta a jar filet és feltelepítette játékot. Ha igen légyszi írja meg. Ha nem akkor azt írja meg hogy hogyan tudok játékot feltenni rá. Olyanra gondolok hogy valami JadMaker nevű program kell hozzá...
2010. jan. 16. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:

nekem ilyenem van.

Én tudok rá tenni javás játékokat. Netről leszedem,aztán csupáncsak .jar formátumút ráhúzom a telómra, és ott is lesz, majd telepítem és ennyi.

2010. jan. 16. 23:30
 2/4 A kérdező kommentje:
hol vetted a telefont? t-mobile?
2010. jan. 16. 23:35
 3/4 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

pannon-nál.

2010. jan. 17. 00:48
 4/4 A kérdező kommentje:
kössz a választ
2010. jan. 17. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!