Melyik színben a legszebb a Samsung corby?
Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 21:46
12/20 anonim válasza:
sztem fehér, magában fehérrel elegáns, ha meg lecseréled a pöttyösre, akkor tinis. tök jó! :)
13/20 anonim válasza:
Amikor megláttam azóta nekem a narancs jött be :)
Nem tudom megmagyarázni miért :D
Bár citromban is szép nagyon az előző hozzászólónak pedig teljesen igaza van ;DD
A pink nekem nem annyira jön be mert hát nem szeretem a rózsaszínt...
De ízlések és pofonok :D
Tök mind1 milyen színű a teló mindig gyönyörű lesz :D
14/20 anonim válasza:
nekem pink van és szerintem jól néz ki:D
Másik barátnőmnek fehér az is jó:D
a másiknak narancs az nem teccik annyira..:D
15/20 anonim válasza:
Nekem narancs van én is rózsaszint akarta de nem vot amikor vettük csak fehér és naramncs
igy hát ez lett
sztem mind jó
:)
16/20 anonim válasza:
Én veszek egyet és sárgát kérek rá. A csomagba pedig feketét és fehéret.
17/20 A kérdező kommentje:
az nem úgy megy sajnos :) a csomagban nem döntheted el h milyen kell még. kiválasztod h milyen színűt akarsz és kapsz egy feketét és egy mintásat (olyan színűt amilyet alapnak választottál) Pl ha sárgát kérsz akkor: egy sima sárga, 1 fekete és 1 mintás sárga.
2010. nov. 19. 16:29
19/20 anonim válasza:
hát a barátnőmenk rózsazín van rajta és a csomagban is sima rózsaszín van, meg még valami
20/20 A kérdező kommentje:
az a valami az a fekete valószínűleg :)
2010. dec. 14. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!