Ausztriából hazatelefonálás olcsón?
Szia!
~ Egy év múlva talán már nem lesz roaming díj...:)
Most még mindegyik szolgáltatónál van.
Szia!
Köszönöm szépen a válaszodat :)
Apa kint van Ausztriában és vett valamilyen osztrák SIM-kártyát benzinkúton (munkatársai is annál a szolgáltatónál vannak) és beállították úgy, hogy ha Magyarországra indítanak hívást, teljesen mindegy, hogy 2 percet beszélt, vagy 2 órát, akkor 1000 Ft-ot levesz a kártyáról.
Engem így szokott hívni. Ha gondolod megkérdezem neked pontosabban, ha érdekel :))
No, megkérdeztem, igaz azt mondta, hogy nem tudja, milyen, csak a benzinkúton lekapott egyet, amikor a munkatársával volt, és ő mondta neki, hogy milyet válasszon.
Annyi szerencsénk van, hogy láttam, hogy néz ki a plasztik kártya, amiből a SIM-kártyát lehet kipattintani.
Így néz ki. Sajnos nem tudok németül, gondolom te igen, és jobban tudsz tájékozódni a fent linkelt oldalon, valamint rá is tudsz keresni :)
Remélem tudtam segíteni :)
Ja igen, az előző hozzászólásomból még ez kimaradt.
A B.free TALK opcióval 15 €-ért korlátlanul beszélhetünk az A1 hálóján belül, valamint 2000 percet beszélhetünk más hálózatok irányába (vezetékes is hívható). 200 SMS is a csomag része, azonban adatforgalmat nem tartalmaz.
Viszont ha rászánunk még 5 €-t, akkor aktiválhatjuk a B.free Smart+ csomagot, ahol az előbb leírtak mellé még 2 GB internet is jár.
Szerintem 15 €-ért 2000 perc, valamint 200 SMS szuper, de ezt neked kell tudnod, hogy megéri-e, vagy sem :)
Ismételten remélem, hogy tudtam segíteni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!