Tudnátok segíteni? Új telefont szeretnék legfőképpen játékokra használnám ti milyen telefont ajánlanátok?
A legolcsóbb, ami kb. megfelel az igényeidnek, hivatalos boltból az a Prestigio MultiPhone 5508 Duo, 64 900-ért
Szóval ez a legolcsóbb, ennél csak felfele van, persze csak akkor, ha nem jönnek szóba a zug gsm-ek is. Akkor már más a felállás.
#4: Jól van, hogy microSD, de ha egyszer 16 GB-ot állítottam be az Árukeresőn, onnantól akárhány microSD foglalata lehet, ha csak 8 GB a belső tárhelye :D
Olyan szűrési lehetőség nincs, hogy minimum 16 GB tárhely nem bővíthető tárhely esetében, és mondjuk minimum 4 GB tárhely microSD foglalat megléte esetében.
Előbb tanulj meg összerakni egy szöveget.
És van microsd foglalata
Inkább te tanulj meg szöveget értelmezni.
Egy szóval sem állítottam ennek az ellenkezőjét.
Én azt mondtam, hogy mivel 16 GB-ot állítottam be az árukeresőn minimumnak, így jó, hogy nem jelenik meg az eredmények között, hogyha egyszer 8 GB a belső tárhelye, függetlenül attól, hogy most van-e benne kártyafoglalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!