A Samsung S5230 nagyon divatmobil?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert nekem nagyon tetszik,és én is ilyet szeretnék,de nem akarom hogy divatmajomnak tartsanak miatta.Ezt a telefont sem azért kapnám,mert unom a régi,hanem mert a régi ki lett mosva=(Úgy gondoltam,ha már a nekem tetsző sima telefonok is ugyanolyan árban vannak,mint az érintőképernyős,akkor inkább azt.:/2010. jan. 16. 20:01
1/4 anonim válasza:
igen, elég sokmindenkinek van :) azért, mert érintőképernyős, sok mindent tud és nem drága :)
2/4 anonim válasza:
Ha tetszik, nyugodtan vedd meg, és ne érdekeljen hogy divatmobil!Mert divatmobil, de attól még jó!
Nem kötelező különcködni, hogy "nem akarok olyat mert mindenkinek az van"! :)
Csak most az érintőképernyős a divat, mert új és érdekes!
Én is most veszek telót, nekem is számításba jött ez a típus, aztán leülltem és átgondoltam, mennyire felel meg az igényeimnek!
Hát nem felelt meg, ezért veszek egy nehezebben beszerezhető, de hozzám jobban illő Samsung modellt!:)
3/4 anonim válasza:
Szia! Divatmobil, de ne törődj vele! Ha neked ez tetszik, vedd meg nyugodtan, hiszen nagyon szép kis telefon. Nekem is nagyon bejön és nem is drága :) Az egyik osztálytársamnak is ilyen telefonja van fehérben, mindig kinézem a kezéből :)
4/4 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetik iylenem is van fehérben. Szért választottam ezt mert nagyo ntetszett maga telefo nde csak fehérben. és akm ég csak vodafone-nál és kártsafüggetlenl volt ilyen. Szóval akk azt hittem h másnak nem nagoyn lesz oylan, de aztán egy csjnak még is olyanja volt =( :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!