Milyen új WP rendszerű mobilt vegyek?
Most lesz 2 éves a mostani telefonom amely egy Nokia Lumia 610-es készülék, és úgy döntöttem most vásárolok egy újabbat.
Az elvárásaim:
-Vaku
-512 Memória
-Min. 5 Mpx-es Kamera
-Előlapi kamera
-Nem a 150 ezres kategórára gondolok, hanem egy kicsit kisebbre:)
Köszi!
1.:Nincs vaku, keveslem az akksi teljesítményét.
2.: 625be gondolkodtam én is, 730ról még nem hallottam most utána néztem amiket olvastam azok jóknak tűnnek, egyébként is várni akarok még mert egy hónap múlva jár le a 2 éves hűsgnyilatkozatom, majd akkor arra még gyúrok.
3.: Nem fér bele:/
4.: 620-nak kicsi az akksija, Szerintem majd 730 lesz:)925 az nekem sok árba:)
Köszi mindenkinek! de várom a válaszokat továbbra is:)
Utsó, ne legyél nyomi.
Sajnos az olcsóbb Lumiák tényleg elég kompromisszumosak. A 625 elég drága ahhoz képest, hogy kicsi a kijelző felbontása és sz*r képeket csinál. Amúgy már rég megvettem volna, de így... Én is a 730-ar várom.
Nem, a droidnál ugyanez van. Középkategóriásat nem éri meg venni, mert használhatatlan.
A Lumiára ez nem igaz, de azért a 625 (és a 630 és a 635 is) elég drága a tudásához képest.
Akkor már inkább 520, vagy megvárom, míg olyan telefont adnak ki 60e-ért, ami tényleg megéri az árát.
A stabil oprendszer az szép és jó, de önmagában kevés.
Értem, de az 520-as több okból kifolyólag se lenne neki jó, hiszen kb. semmit nem tud, amit a kérdező igényelne (a memórián kívül).
Egy 925-ös nem tudom, miért nem fér bele a keretbe, mikor idézem "nem a 150 ezres kategóriára gondolok, hanem egy kicsit kisebbre". Nos akkor, ami ~80 ezer Ft, az nem eléggé kisebb a 150-hez képest? Vagy akkor miért ír hülyeséget a kérdező?
Még ő se tudja, mi kell neki, látod. Visszaírni is b*szik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!