Androidos telefonon használ valamit a clean master takarító program?
Tehát használ e valamit? Mindig talál ilyen 200-300 mb szemetet de hogy honnan... Aztán én csak azt vettem észre hogy mikor rajta van ez a program akkor lassabb a telefonom nem pedig gyorsabb. Beállításokban van olyan hogy alkalmazások aztán ott olyan hogy futó és kiírja hogy mennyi ram szabad meg foglalt. Ez a progeam mibdig kiírja hogy ennyi ram szaszabadult fel. Közbe meg megnézem hogy az a beállitasokban mit ir. Ott meg semmi változás nincs csak elfoglal 30 mb ramot. Tehát érhet valamit a program vagy le is törölhetem mert hogy hulyeseg amit csinál?
Lenne egy másik kérdésem is. Letöltöttem a battery doctor programot. Ez használ e valamit? Kiírja hogy ennyi meg ennyi órát fog kibírni meg stb. De az sose igaz amit kiír mert fele idő alatt lemerül. Ez a programér e valamit?
Régen egész használható volt a Clean Master, de sajna már többet eszik mint amennyit felszabadít.
A Battery Doctor ugyanez.
Ha azt akarod, hogy ne legyen fölösleges helyfoglalás, használd az SD Maid nevű progit, az nem fut feleslegesen a háttérben.
Ha akkut akarsz spórolni, használj egy jó Custom Kernel-t és a Lux nevű programot a fényerőszabályozásra.
4. válaszoló hülyeséget írt.
Még hogy linuxra nem írnak vírust?
Rengetek hacker, linux shell parancssor , meg hasonló linux alkalmazásokban programozik/hackel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!