Ti melyiket választanátok és miért azt?
Figyelt kérdés
Sony Xperia M2 vagy Samsung Galaxy S3?2014. aug. 27. 17:58
11/18 anonim válasza:
Akkor sony. A touchwiz nagy hardverigényű és tele van sok felesleges hülyeséggel. Ezért akad és gyakran lassú. A sony jobb
12/18 anonim válasza:
A Samsung nem akad. Amiről nem tudsz semmit arról inkább ne írj.
13/18 anonim válasza:
Volt s3-mam. Nálad eléggé leszerepelt
14/18 anonim válasza:
Nálam biztos nem :D De ha baj volt vele, akkor el kellett volna vinni szervizbe ahol megcsinálják. :)
15/18 anonim válasza:
Elírtam. Nálam.
De akkor is a Samsung egy két éves teló, az m2 frissebb.
Ebből adódóan jobb a támogatása. Most hogy kijött az s3 neo, az s3-nak vége.
Az m2 újabb, jobb hardverrel, jobb anyaghasználattal.
Ez nem vélemény, ez têny!
Ha, és anyám xperia tipo-jával nem volt annyi problémánk mint az én s3-masommal
Nálam eléggé leszerepelt a Samu. Túlárazott hulladék. Nagyon nem ajánlott. Mindenben jobb a Sony M2
16/18 anonim válasza:
Ja és volt szervízbe.
Minden alkalommal, ahányszor vittem csak csináltak egy factory resetet. Ennyit ér a samu szervíze.
17/18 anonim válasza:
Fent elírtam, na "ha" hanem "ja"
18/18 anonim válasza:
Elég ha annyit mondok hogy csakis Sony! Volt mind kettő és nálam ég és föld a különbség! Az m2 mindenben veri a Samsungot főleg az új kitkat szoftverrel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!