Nem tudok letölteni a Play Áruházból! Mi lehet a baj?
Bármit próbálok letölteni, nem sikerül, mindig ezt írja ki: "Hiba a(z) [akalmazás neve] letöltése közben. Nincs elég hely az eszközön.".
Megnéztem, hogy mennyi helyem van még, az SDkártyán és a telefon memóriáján is, és simán elférne. Nem értem mi lehet a baj.
Segítsetek, fontos!
Ezt sok dolog előhozhatja. Lehet hogy csak újra kell indítani a telefont. De azt is megpróbálhatod hogy a telefon beállításainál bemész az alkalmazás beállítások közé, kikeresed a play áruházat és törlöd az alkalmazás adatait, meg az alkalmazás frissítéseit. Nyugi, majd lefrissíti vissza magát.
Vagy esetlek ugyanitt, csak nem a letöltött alkalmazásoknál, hanem az összesnél kikeresed a Letöltés nevűt, megnézed hogx tiltva van e. Ha igen akkor feloldod, ha nincs akkor tiltod, utána feloldod. De ha jól tudom, ez csak 4.0-tól működik.
Megoldódott, csak takarítani kellett kicsit.:)
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!