Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miert mondjak azt hogy a...

Miert mondjak azt hogy a samsung mobilok nagyon rosszak?

Figyelt kérdés
Lattam itt sok olyan kerdest hogy "melyik telot vegyem meg" es ha volt a felsorolasba samsung a legtobben azt irtak hogy azt ne vegye.miert?

2014. aug. 26. 11:52
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
mert tényleg azok. nem érdemes kidobni érte több 10ezer forintot mert lehet többe fog kerülni utána a javítás mint a telefon maga. Befagynak, laggolnak, kijelzőjük sem a legjobb, stb.
2014. aug. 26. 11:55
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
En azert gondolnam, mert legalso kategoriaban tobb gyengebb modelljuk van. Ez persze nem jelenti azt, hogy a felsobb kategorias teloik nem jok.
2014. aug. 26. 11:55
 3/8 anonim ***** válasza:
65%
A samu annyit költ marketingre, hogy nem jut a minőségre
2014. aug. 26. 12:59
 4/8 anonim ***** válasza:
15%
Mert még soha nem fogtak Galaxy Mini-nél jobb Samsungot a kezükbe.(ez a jobbik eset,rosszabbik amikor az egyik birka kitalálja hogy sz.r a többi meg béget utána)Használnának 1 napig GS4-et vagy Note 3-at le se akarnák tenni többet:)
2014. aug. 26. 18:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt S3mam és S4em is.Az anyagminőségük lehetett volna jobb is(egy felsőkategóriás telefontól azért JÓCSKÁN többet várna el az ember)+ Touchwiz felület irgalmatlanul lassította mindkettőt (telefonon egyáltalán nem játszok,és nem is telepítettem agyon egyiket se).
2014. aug. 26. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:

akik ezt mindják, azok harmincezres telóból ítélkeznek, általánosítanak. érdekes, száezer felettiekről nem hallani...azok valamiért kimaradnak a leszólásból..

ez minden márkánál így van.

az én samum pont százezer volt, de oda nem adnám semmi más telóért..egyszerűen csoda.

kis péz, kis öröm, nagy péz, nagy öröm.

2014. aug. 28. 04:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Az utolsó legjobb és legmegbízhatóbb csúcstelefonjuk a Galaxy S2(I9100) volt.A mai napig problémamentesen működik(3 éves).
2014. aug. 28. 06:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Én meg vagyok elégedve az 5 éves samsung-ommal. volt már nokiám is az is jó volt, még működik is, de samsunkra cseréltem, mert többet tud a samsung. alkatel-t sosem vennék, meg simens-et se.
2014. aug. 29. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!