Mikor jön ki az iphone 6?
Honnan tudtok ti bármit is a kijelzőröl? Ha ott dolgoztok az Apple-nél de nem csak egy üzletben, akkor az én qrwa anyámat. De ha nem, akkor hadjuk már ezeket a "kiszivárgott" baromságokat.
A kérdésedre válaszolva pedig Szeptember 9.-én lesz egy Keynote amin valószínűleg bemutatják az új iPhone-t. Magyarországon Október végén, November elején
Honnan tudtok ti bármit is a kijelzőröl? Ha ott dolgoztok az Apple-nél de nem csak egy üzletben, akkor az én qrwa anyámat. De ha nem, akkor hadjuk már ezeket a "kiszivárgott" baromságokat.
A kérdésedre válaszolva pedig Szeptember 9.-én lesz egy Keynote amin valószínűleg bemutatják az új iPhone-t. Magyarországon Október végén, November elején lesz kapható. (Szerintem) Az érkezésük elött valószínüleg leértékelések lesznek az 5S-ekre, hiszen ezeket már nem fogják árúlni. (Ismétlen valószínűleg!) De ne számíts túl nagy áresésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!