Iphone 5 telefont szeretnék venni használtan megéri-e?
2014. aug. 24. 20:36
1/2 anonim válasza:
Volt Iphone-nem nem rossz telefon de nekem nem tetszik hogy nem tom küldeni egy képet se lehet egy samsung vagy sony val jobban járnál.( iphone az külföldön jobbnak számít)
2/2 anonim válasza:
meg, de én ezt speciel nem venném meg. az már eléggé problémásan hangzik, hogy az a sérülés esésből származik. nem tudhatod, hogy esetleg a belsejében megsérült-e valami, és lehet, hogy ilyen jellegű hiba van is benne, de mondjuk amikor kipróbálod, nem fog előjönni, csak pár órával később. én inkább vennék legalább 90ezerért egy olyat, ami kifogástalanul néz ki legalább külsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!