Iphone 5/5s? TULAJOK
megéri a 4s hez lépest 100k +-t az 5s?
LEGINKÁBB TULAJOK!!
oké tudom erőbe nincs közel se mint egy droidos de nálam eljött nemrég a beismerés, pl amd párti voltam és most intelt hajtok, az iphone-ok meg eléggé stabil és igényes telók, nagyon megtetszettek, eddig androidod hajtottam de az s5-nek se volt annyira jó a gördülékenysége mint az 5s-é
Nekem 4S-em volt, tavaly októberben vettem 5-öt. Nem bántam meg azt a plusz pénzt, igaz én jó áron el tudtam adni a 4s-t, mert garanciás volt még.
1 hete vittem szervizbe, cseréljék ki garancia lejárta előtt, most kaptam egy droidos cserét. Hát sírok, akik ezt istenítik. Lefagy, nem tudom feloldani, annyit gondolkozik+iszonyat lassú.
Soha semmilyen problémám nem volt egyetlen almával sem. Pedig nem a 2 szériát használtam.
Bátran mondom, hogy megéri!!
köszönöm, nekem volt a mostani "csúcs" is az 5s de nem jött be ezért miután sikeresen elvertem az árát eladás után :3
így most kénytelen leszek részletre venni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!