Rossz érintős telefonról hogyan mentsem/töröljem az adataimat, a belső memóriájáról?
Figyelt kérdés
Van egy xperia u telefonom,törölném az adataimat vagy menteném(képek,videók). A képernyőn billentyűzár van,ezért gépen nem férek hozzá.. eladnám alkatrésznek,ezért törölnék mindent róla!2014. aug. 24. 18:41
1/6 anonim válasza:
Recovery módban csinálj egy factory resetet
2/6 anonim válasza:
Miután feltetted a CWM-et készülék kikapcs aztán megnyomod a bekapcs gombot, hogy elkezdjen ugye bekapcsolni, majd a Sony logónál elkezded nyomkodni a hangerő le gombot, míg alul a ledes rész el nem kezd világítani.
3/6 A kérdező kommentje:
Mi is az a recovery mód? és a CWM?
köszönöm a válaszokat!
2014. aug. 24. 18:59
4/6 anonim válasza:
Olyan, mint a számítógép bios-a. Mindkettő ugyan az, a CWM felturbózott kicsit. Ezekkel lehet factory resetet csinálni.
5/6 A kérdező kommentje:
Értem. Még egy hülye kérdés,ezt a CWM-et a telefonra kell telepíteni? mert azt nem tudom,mivel nem lehet a pontösszekötős billentyűzárat kioldani.. de a wifi bevan kapcsolva és számítógépről tudom telepíteni,csak megnyitni nem.
2014. aug. 24. 19:37
6/6 anonim válasza:
Ha tudod wifiről telepíteni az tökéletes, úgy is csak egy zip fájl, amit a recovery módban tudsz megnyitni, a fájlkezelőben nem.
Sajnos, hogy milyen CWM kell rá, azt már nemtudom, de ajánlom, h regelj ide, és ebben a fórumban biztos kapsz választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!