Megtudnátok mondani, h 30 000 Ft- ból milyen teló jön ki kb?
Figyelt kérdés
2014. aug. 24. 14:28
12/18 anonim válasza:
Nézd már meg a hardverét te szerencsétlen... 1 magos cpu 512MB RAM? PowerVR SGX531??? Hagyjuk inkább... Magyarázd be neki, hogy az 1 magos szutyok jobb, mint a 2 magos krait procis telefon.....
13/18 anonim válasza:
Nem jobb, de ugyanúgy működik vele, akkor meg minek vegye meg a drágábbat?
14/18 anonim válasza:
Ugyan úgy működik vele? Te szerintem ne adj tanácsot.
15/18 anonim válasza:
Te 30%-os!!!!!
Te minden kérdésnél ott vagy és akkora butaság választ írsz hogy hihetetlen!!!
Hány éves vagy, 10???
Te neked nem itt kell hülyeséget beszélni, hanem akcióhős bábukkal játszani
16/18 anonim válasza:
Ha az LG akadna és/vagy fagyna, akkor azt mondanám hogy jogos, de rendesen működik. Akkor meg nem mindegy hogy milyen hardvere van?
17/18 anonim válasza:
Úr isten, ekkora hülyét. Én nem azt mondtam, h egy szar telefon, de ha 30.000-ért az xperia M a legjobb, 2 magos KRAIT!! procival, 1 GB RAM meg Adreo 305!!! akkor minek vegye meg az 5x gyengébb telefont, amivel még játszani sem lehet semmi értelmes játékkal, valamit hosszabb távra jó?? Komolyan, te debil vagy?
18/18 anonim válasza:
Nem mindegy, mert gyorsabb, tartósabb az M.
Gondolni kell a jövőre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!