Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » MIt kell ilyenkor csinálni?

MIt kell ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés

A telefonom androidos. LG-E400 Optimus L3.

A lényeg hogy kb.4 hónapja letoltottem a messengert és akkkor minden szuperül műkodott csak aztán kb.2 hónap múlva valahogy letorlődott. újra letoltottem de nem tudom megnyitni. EZt írja ki:

Messenger (procces com. facebook.orca) az alkalmazás váratlanul megállt. Próbálja újra.

Már sokszor próbálkoztam de valamiért minidg ezt írja ki. Mit lehet tenni?

Az eggyik ismerősom szerint lehet hoyg csak frissíteni kel a telefonomat de azt sem engedi.. vagyis nem nagyon értek hozzá. de amikor frissíteni akakrom ki írja hogy : On a legújabb szoftver verziót használja.

De az utolsó frissítéshez oda van írva hogy : NIncs frissítve...

szóval most szerintetek mit csináljak? nagyonszépen kérek mindenkit hogy segítsen. a segítségeteket előre is koszonom.

2014. aug. 23. 17:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!