Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek az LG KP502 jó...

Szerintetek az LG KP502 jó telefon? 13/L ( katt a linkre, ott a képe)

Figyelt kérdés
[link]
2010. jan. 15. 19:18
1 2
 1/11 anonim válasza:
Te is egy olyan vagy aki csak kinézet miatt vásárol mobiltelefont, hogy ráférjen a sok képed meg a zenéid mi?
2010. jan. 15. 19:38
 2/11 A kérdező kommentje:
nem,csak a tesómnak is ilyen lett,amilyet én akartam,és kiváncsi vagyok hogy nektek mennyire tetszik..de ha azt mondtad volna hogy neked nem tetszik,akkor is a telefonom...
2010. jan. 15. 19:41
 3/11 anonim ***** válasza:
azért vesznek iylet mert relative olcsó észa érintőképernyő most a menő.. szánalom..
2010. jan. 15. 20:20
 4/11 A kérdező kommentje:
azért veszek ilyet,mert a régim tönkrement..egyébként,,,írni meg én tudok...
2010. jan. 15. 20:32
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem néz ki rosszul, de te is szarul választod a telefont...

De mindegy, amire neked kel arra jó lesz.

2010. jan. 15. 20:50
 6/11 anonim ***** válasza:

hagggyátok már!semmi közötök hozzáá...amugysem ez volt a kérdés....már boccs

egyépként énis 13 vok és én Samsung S5230 telót kaptam...és nagyon jó!igaz hogy drágább.....egyépként igen általában egy 13 évesnek arra kell egy teelfon hogx a képek és a zenéi ráférjenek..nekem is..és akkor mivan??

2010. jan. 15. 21:55
 7/11 anonim ***** válasza:
39%
egy 13 évesnek arra kell telefon h a suliban menözzön vele, mert ha vkinek gazdagok a szülei, meg menö holmijai vannak attol több lesz a hawerjai szemében:)
2010. jan. 15. 22:39
 8/11 anonim ***** válasza:
szia sztem ne hallgas rájuk pont hogy semmi közük az egészhez ha neked teccik akkor jó és egyébként nekem is ilyen telóm van és ímádom
2010. jan. 16. 07:13
 9/11 anonim ***** válasza:

bocsi de amit belinkeltél az nem LG kp502!!!

Nem tudom hol találtál rá, és mért az van kiírva, mert ez nem az. A linkelt képeden egy LG kp500 van, nézd:

[link] -- ugyanaz a kép, és ennek linknek a nevében az Lg kp500 van

[link] --egy szebb kép róla

Amiről te érdeklődsz, azaz kp 502, ilyen:

[link]

Gombjaik rögtön különböznek.

Összekeverted a nevüket, vagy mi? vagy tényleg nem tudod melyiket akarod, és hogy hogy néz ki.

2010. jan. 16. 11:51
 10/11 A kérdező kommentje:

de észrevettem,ezek szerint rosszul volt kiírva a képkeresőben,de már észrevettem,csak akkor már mentettem..:)

egyébként a válaszokat mindenkinek köszönöm:)

2010. jan. 16. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!