Mit kell tudni az Iphone 5S-ről KEZDŐKNEK?
Az alapvető és a nem alapvető dolgokat szeretném megtudni. Meg akarom ismerni az iphone-t viszont vannak olyan kifejezések, amiket nem értek. Szóval nagyon hétköznapi módon magyarázzátok el, hogy mi miaz? :D
L/18
"Okostelefon", jelenleg az Apple csúcskészüléke, szeptember 9-én jelentik be az újat.
Nem igazán értem mi a kérdés. :D
iOS (operációs rendszer) fut rajta, rendkívül egyszerű használni.
A telefon belső áruházából, az App Store-ból tölthetsz le rá játékokat, alkalmazásokat. Sokat ingyen, de vannak, amelyekért fizetni kell pár eurót.
Ha konkrét kérdéseid lennének, az sokat segítene. :D
#4., nem tudom mire gondolsz, de nincs ilyen. :D
Vannak ingyenes és fizetős alkalmazások. Nagyon sok alkalmazás ingyenes és mégis nagyon hasznos.
Az instagram ingyenesen letölthető.
Nem muszáj hozzá megadni.
Az AppStore-ba belépsz, kiválasztasz egy ingyenes alkalmazást és rémész hogy letöltés...ilyenkor fel fogja ajánlani hogy vagy jelentkezz be a már meglévő ID-vel, vagy hozz létre egyet. Ha így hozol létre egyet, akkor nem szükséges megadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!