Mi baja lehet a telefonomnak? Ha kikapcsolom, egyből bekapcsol a vakuja és egyfolytában világít. (Bővebb lent)
Samsung d600e-s telefonom van.
2 hete történt: este ébresztő beállítása után kikapcsoltam, majd reggel arra riadtam hogy elaludtam :((( Telefon gyorsan kézbe...bekapcs....és nem kapcsolt be ( az akku nem volt lemerülve előző este) csak a telefon vakuja világított.. kikapcs... bekapcs... megint.. akku kiszed... visszarak ...visszakapcs, megint a csak a vaku világít... töltőre rátettem, megint csak a vaku világít...samsung szervizbe még aznap elvittem, ott ahogy rárakták a telefonra az aksit elkezdett világítani...azt mondták zárlatos :( menthetetlen. Sokat olvastam utána: aztán rizses dobozba tettem, szétszedve :) aksi ki, you tube-on megnézni, hogyan kell szétkapni :))) . Mindennap megnéztem csak a vaku világított :( Ma komolyabban érdeklődtem egy mobilos szervizbe hogy smint lehetne egy állapotfelmérést kérni rá...kedvező ajánlatot kaptam, majd hazamentem, összeszereltem, mégse csavaronként vigyem le, ügyebár. Ahogy az aksit visszatettem, elkezdett megint a vaku világítani, majd elöntött az ideg és hosszabb ideig nyomtam a bekapcs gombot :DDDD és bekapcsolt :))) ahogy bekapcsol a telefon a vaku már nem ég, viszont ahogy kikapcsolom a telefont úgy a vaku egyből bekapcsol --tudom ne kapcsoljam ki a telefont és akkor a probléma megoldva... de én szeretném valahogy "meggyógyítani". Ma kb 2 órát ment, működik minden, ha fényképezek és állandóra kapcsolom a vakut bekapcsol, ha azt választom, hogy kikapcsolom a vakut, kikapcsol-ezzel nincs baj :D. Most kivettem az akut, mert olvastam olyat, hogy bekapcsolt telefon 2 napra rá ment tönkre. Gondolom még az enyém se tökéletes, ha még a vaku világít...
Ez egy szétcsúsztathatós telefon, és eddig csak az aksi alatti részt szettem szét, jobban nem akartam, hátha elszakítom az adatkábelt :P. Szerintetek nekiugorjak, hátha sikerül szétszednem, a másik felét is kiszárítani -rizses doboz, sűrített levegős spray - és összerakni? vagy inkább vigyem le a maszek szervizbe (ahol esetleg ugyanúgy elszúrhatják :P ? ) : :DDDD Nem esett vízbe, nem mostam ki mosógépbe, max annyi lehet vele, hogy egy kicsit párásabb volt a levegő 2 hete este a szobában (esetleg páralecsapódás?)
Van-e esetleg egyéb ötlet, tanács? Találkozott már valaki hasonlóval?
Kifejtenéd egy kicsit bővebben milyen problémái vannak a telefonnak?
Nekem már 3 éve megvan és semmi probléma -ezt leszámítva-nem volt vele. Nagyon szeretem mert még mindig többet tud, mint a jelenleg piacon lévő mobilok 90%-a! Viszont gondolkodom hogy veszek egy ilyet használtan, úgyhogy kíváncsi lennék a tapasztalatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!