Üdv! LG Nexus 5 mobiltelefon vételén gondolkodom. Jó telefon? Jobb, mint a Sony Xperia Z? Mivel nem lehet kapni a T-Mobile-nál, csak függetlenestől tudnám megvenni. Megér 93. 000 Ft-ot?
megéri, csak ne gsm boltba vedd, mert az szar!
Mall.hu emag.hu extremedigital.hu itt vedd csak itt sokkal drágább!
De az ujgsm-nél, stb nem adják meg rendesen a garanciát,mert azok a telók szürkeimportosak!
Egyik, ha nem A legjobb telefon a mai napig is, 93 ezer forintot egyértelműen megér, hisz sok más csúcskategóriás telefont akár 150 ezrekért is adhatnak (LG G3, Galaxy S5, stb), Nexus 5 meg azokat is rendesen otthagyja.
Xperia Z-nél egyértelműen jobb, még a Z2-nél is.
A Sony Xperia Z-t nem ismerem.
Nexus 5-m van nincs vele semmi gond.Nekem teljesen megfelel...az aksija birhatná tovább de mivel egésznap nyomkodom nem csodálom,hogy lemerül :)
Ha rajtam múlt volna én nem adtam volna ennyit egy telefonért sem.Akármit is tud...Sokaknak a havi fizetése sincs ennyi.De ha megteheted akkor hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!