Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik gsm bolt a legmegbízhat...

Melyik gsm bolt a legmegbízhatóbb?

Figyelt kérdés

Ujgsm?

A gaanciát rendesen vállalják és nem hamisított magyar nyelvet tartalmaznak a telefonjaik?

Hallottam már olyat, hogy valaki beküldte gsm home ba az ott vásárolt készülékét, és azt mondták neki hogy lopott.

Még a mobilkereskedes.hu ról mondjatok véleményt meg a többiről és lehetőleg olcsó legyen.

2014. aug. 21. 21:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
teljesen fogalmatlan vagy
2014. aug. 24. 11:40
 12/14 bp1985 ***** válasza:
Mert? Attól, mert te gsm boltba veszel telefont, nem az én bajom. Az értékelés soha nem érdekelt, és nem is fog. A gsm boltok persze hogy lehúzzák a nagyokat, ez az élet rendje. Egyetlen egy rossz szót nem tudok mondani rájuk. Garanciális problémát normálisan, korrekten kezelik, nem hívnak fel, hogy bocs, ez a kiszerelés nincs, csak drágábban, nem ütközök lopott termékbe, stb. De meghallgatom a te személyes véleményedet is.
2014. aug. 24. 12:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Egy kis véleményezés a speedshopról: [link]

Itt is megfigyelheted, h azoktól kap csak pozitív visszajelzést, akik megkapták a készüléket. De ha gond van vele, akkor már kevésbé segítőkészek.

aztán egy kis bátorítás a jó szervizhez: [link]

Aztán a kérdésem/kérésem: linkeld már be nekem azt az oldalt, ami leírja, h a speedshop gyári garanciát ad. Csak azért, mert nagyon sok oldal 2 év garancia időként reklámozza magát aztán kiderül, h ez a 2 év vagy bolti garancia, vagy 1 év bolti, 1 év szoftver garancia. De teljesen tök mind1, mindkettővel kitörölheted

2014. aug. 24. 12:30
 14/14 Kazgabrob válasza:

Én mindíg a használt gsmnél veszek telefont, az árak miatt.

Szokszor újszerűen néz ki, de keresni kell a hibáját.

Én nemrégiben vettem ott egy Sony z3mat 55ért és igen a képernyőnél oldalt elengedte.

A lényeg, hogy a szerződésed keltétöl viszonyítva (amit mellé küldenek) egy hónapig akármilyen nemű problémát orvosolnak ingyen.

Neked kell eldönteni, ha az a hónap-másfél szervízidő megéri neked, hogy még az oda-vissza küldözgetéssel együtt is 65k ban meglesz az egész...

Megnéztem árukeresőn...150k körüli árban veheted meg újonan, persze akkor 100% hogy eredeti dobozában, eredeti tartozékaival...lehet mérlegelni :) ;)

2016. okt. 25. 06:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!