Melyik gsm bolt a legmegbízhatóbb?
Ujgsm?
A gaanciát rendesen vállalják és nem hamisított magyar nyelvet tartalmaznak a telefonjaik?
Hallottam már olyat, hogy valaki beküldte gsm home ba az ott vásárolt készülékét, és azt mondták neki hogy lopott.
Még a mobilkereskedes.hu ról mondjatok véleményt meg a többiről és lehetőleg olcsó legyen.
Egy kis véleményezés a speedshopról: [link]
Itt is megfigyelheted, h azoktól kap csak pozitív visszajelzést, akik megkapták a készüléket. De ha gond van vele, akkor már kevésbé segítőkészek.
aztán egy kis bátorítás a jó szervizhez: [link]
Aztán a kérdésem/kérésem: linkeld már be nekem azt az oldalt, ami leírja, h a speedshop gyári garanciát ad. Csak azért, mert nagyon sok oldal 2 év garancia időként reklámozza magát aztán kiderül, h ez a 2 év vagy bolti garancia, vagy 1 év bolti, 1 év szoftver garancia. De teljesen tök mind1, mindkettővel kitörölheted
Én mindíg a használt gsmnél veszek telefont, az árak miatt.
Szokszor újszerűen néz ki, de keresni kell a hibáját.
Én nemrégiben vettem ott egy Sony z3mat 55ért és igen a képernyőnél oldalt elengedte.
A lényeg, hogy a szerződésed keltétöl viszonyítva (amit mellé küldenek) egy hónapig akármilyen nemű problémát orvosolnak ingyen.
Neked kell eldönteni, ha az a hónap-másfél szervízidő megéri neked, hogy még az oda-vissza küldözgetéssel együtt is 65k ban meglesz az egész...
Megnéztem árukeresőn...150k körüli árban veheted meg újonan, persze akkor 100% hogy eredeti dobozában, eredeti tartozékaival...lehet mérlegelni :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!