Iphone 4g függetlenítése?
vettem egy 4g-s iphone-t ami svéd szolgáltató függő. amikor bedugom a gépbe akkor az itunes ezt írja ki "Nincs behelyezett SIM-kártya az aktiválni kívánt iPhone eszközben.
Kérjük, bontsa a kapcsolatot, és helyezzen egy SIM-kártyát a(z) iPhone eszközbe."
azz imei számot lecsekkoltam és a neten azt írta hogy nincs letiltva és hogy activated.
lehetséges függetleníteni hogy tmobilos kártyám elfogadja vagy pedig le van tiltva és az itunesal soha nem fogok tudni zenét rakni a telóra?
anélkül, hogy nincs aktiválva, nem tudod függetleníteni...:D
tehát egy svéd kártya mindenképp kelleni fog. ezután mivel már úgysem fog kapni frissítést, ezért 15ezerért vehetnél egy r-simet...ez a legolcsóbb megoldás...ja, és nincs olyan, hogy iPhone 4g, sőt 4g-s iPhone sincs(már persze ha viccesebb akarok lenni, akár egy 5, 5C, vagy 5S-re is gondolhatnánk, hiszen azok 4G-sek...)
neten az iphoneox.com-on az activation statushoz azt írja hogy activated tehát gondolom aktiválva van.
így akkor lehet függetleníteni, de nekem most az a bajom, hogy ipodként akarom használni és sim nélkül nem nyitja meg az itunes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!