Miben különbözik az iPod és az iPhone?
Figyelt kérdés
Legújabb iPod Touch, és az iPhone 5s közti különbségre lennék kíváncsi. Válaszokat köszönöm!2014. aug. 21. 15:06
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, az rendben van ezt én is tudtam.
2014. aug. 21. 16:00
3/8 anonim válasza:
Hát akkor minek kérdezed? Az iPod mp4-lejátszó, az iPhone meg telefon!
4/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk hardver különbség, támogatás (ios, appok stb). Szerintem ez a két tényező elég fontos szerepet játszik, de már utána néztem. Azért köszi a válaszokat!
2014. aug. 21. 16:31
5/8 anonim válasza:
Az iPod egy mp3 lejátszó és sok színben létezik, oldala lekerekített.
Az iPhone egy telefon csak 3 színben létezik, oldala Nem lekerekített.
Minden más ugyan az.
6/8 anonim válasza:
Azért ez nagyon nem így van, ahogy az utolsó írta, a kettő között lényeges hardverbeli különbségek vannak. Nekem a ötödik generációs iPod Touch-om van és a legtöbb alkalmazást gond nélkül viszi, de vannak olyanok is amik meg tudják izzasztani és az iPhone-on biztos jobban mennének. Valamint nagy valószínűséggel az iPodra az idei iOS 8 lesz az utolsó rendszerfrissítés, míg az iPhone-ra legalább 2 jön még, de lehet hogy 3 is. Remélem tudtam segíteni :)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Végre egy korrekt válasz!:)
2014. aug. 31. 13:19
8/8 anonim válasza:
Tudom, hogy régi kérdés, de te melyiket választottad?
Én is eközött a kettő között vacillálok éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!