Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia x8 rom telepitését...

Xperia x8 rom telepitését elrontottam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy xperia x8 telom, és masik romot szerettem volna rá tenni, de sajnos nem sikerült, elkezdte telepiteni a recovery a telepitést rosszul csinálta meg és mikor bekapcsoltam illetve ujra inditottam a telefont nem hozott be semmit csak annyit hogy "sony ericsson" es onnantol semmi mast nem hoz be!

most mit tudok vele csinálni??

2014. aug. 20. 22:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
hogy kell használni ezt a Sony Update Service-t?
2014. aug. 21. 15:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Kiválasztod a telódat a listából, aztán a telót kikapcsolt állapotban rádugod a számítógépre, amikor írja.
2014. aug. 21. 16:34
 13/13 Wadmalac ***** válasza:

..X8 esetén nyomva tartott vissza gombbal, amíg ki nem gyullad a zöld led, aztán a progi is kiírja, hogy elengedheted a gombot.

Utána megy minden magától.

De maga a program minden szükséges lépést kiír folyamatosan.

2014. aug. 22. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!