Samsung S3 vagy Sony xperia sp?
Figyelt kérdés
Telefont készülök venni, de nem tudok dönteni.
S3-t használtam 44.000Ft-ért tudok, de láttam Sp-t 51.000Ftért újonnan az ujgsm.hu-n.
Melyiket éri meg megvenni?
2014. aug. 20. 12:04
1/7 anonim válasza:
ujgsm-ből ne vegyél.Mocskos egy banda.51k-ért német nyelvő telefont kapsz töltő és egyéb tartozék nélkül.Ez náluk az "alap csomag"
2/7 A kérdező kommentje:
2014. aug. 20. 12:29
3/7 anonim válasza:
Nem.Jobb esetben még elküldik a telefont, nem is azzal van a baj,hanem azzal,hogy ha valami baja van, akkor nem garanciázzák.Ha van rá, ha nincs.Ha gondolod elküldöm az oldat,ahonnan vettem a Sony Xperia Sp-met.Az egy megbízható oldal, összesen szállítással együtt 59.000Ft.
1 év teljeskörű garanciával.
5/7 bp1985 válasza:
Az 1 év garanciás sem hivatalos forrásból van... Ha teljesen hivatalost akarsz, amivel semmi baj nincs, akkor normális boltba kell venni, a gsm boltokat meg elfelejteni.
6/7 anonim válasza:
Igen.Csak ott meg nem 60-hanem 70 ezer.
Enyém volt már garizva,semmi baj vele.pedig gsm boltban vettem.Egy megbízható boltban,nem ilyen zug-gsm-ben.
7/7 anonim válasza:
inkább S3. Ha nem használtat veszel, akkor nem adnak sz@rt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!