Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 6300-ára témát?

Nokia 6300-ára témát?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok ráerőszakolni egy témát sem:S mindegyiknél ezt írja ki:"Nem lehet megnyitni, a téma megsérült"
2010. jan. 14. 23:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Milyen témákat próbáltál rátenni?

[link]

Én innen töltök le mindenfélét, témát, hátteret, csengőhangot, még egyikkel sem volt gond. Mondjuk nekem nem Nokiám van, hanem sony ericcson-om:)

De itt beállítottam neked a telefonod tipusát, úgyhogy ezeknek jónak kell lenniük. Ha mégsem, akkor vagy a telóddal van baj, vagy valamit nem jól csinálsz(ezt nem bántásképp írtam).

Sok sikert!

2010. jan. 15. 11:31
 2/3 anonim válasza:
zedge.net - innen tudsz leszedni szuper témákat, én is ezt az oldalt használom :)
2010. márc. 5. 19:21
 3/3 anonim válasza:

hát nálam azt írta ki hogy nincs elegendő memóriám. néztem is nagyokat, mert akkor vettem bele 2GB-s memória kártyát. aztán rájöttem, hogy a telefon memóriával volt a baj, és onnan kellett törölni egy pár dolgot aztán már megnyitotta a témákat.

Am ha google-ba beírod hogy .nth letöltés ott dob ki sok oldalt ahol tudsz válogatni :) nálam a sis-t nem ismerte fel. remélem tudtam segíteni :)

2010. máj. 24. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!